dinsdag 11 oktober 2016

Avatar als zelfportret

Vandaag hebben de leerlingen van 1.2 een Avatar gemaakt. Ze maakten op de computer een zelfportret. Hier is hun klasfoto. Herken jij wie er allemaal in de klas zit?

Ze hebben hun tekening gemaakt met Pickaface

De reacties van de leerlingen:

Vladimir en Artur
Het was leuk in de klas. We hebben mannekes gemaakt. We mochten ook een gek manneke maken. Het koste veel moeite om de mannekes te maken. Het was spijtig dat het alleen in het Engels was. We mochten zelf kiezen hoe onze mannekes eruit zagen. Het was super leuk om met de computer te werken. 

Rivaldo en Christ
Het was heel super leuk in de les. Het was eigenlijk in de pc klas. Het was super leuk en stil. We vonden de tekeningen van iedereen heel mooi. We moesten onze eigen tekening maken. Het moest onze eigen gekke mannetje zijn. Het moest op ons lijken. Het was super leuk met de juf en met de klas. Crea was heel super leuk en cool.

Dylan en Kyara
Crea, hoe was de les.... We hebben een zelfportret gemaakt en we vonden het heel leuk om ons zelf te leren kennen. En nadien een griezelig mannetje te maken. Nu een leuk spelletje spelen met juf Ilse en de tekeningen. Het was leuk op de computer. We willen dit nog doen.

Bram en Ronaldo
Het was super leuk om een avatar te maken. We hebben van ons zelf een cartoon gemaakt. We hebben nadien ook gekke mannetjes mogen maken. Het was super leuk om op de pc te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten